Huidscan

Het onzichtbare, zichtbaar maken

Met onze huidscan, bij Schoonheidssalon Hemels Didam, worden o.a. onzuiverheden, pigmentvlekjes, droogtelijntjes of dehydratatie zichtbaar. Door deze unieke huidscan krijgt u dus een duidelijk beeld van de conditie van uw huid.

Transparantie huidscanner

De huidscanner maakt 6 verschillende foto’s van uw huid. Natuurlijk kunt u tijdens het maken van deze foto’s in de spiegel met ons meekijken. Deze foto’s gaan wij, schoonheidsspecialisten Schoonheidssalon Hemels Didam, naderhand samen met u bekijken en bespreken.

Bij Schoonheidssalon Hemels Didam maken wij gebruik van een unieke huidscanner. Met deze huidscanner kunnen wij de conditie van uw huid nog beter in beeld brengen. Door de verschillende soorten licht van de huidscanner veranderen droogtelijntjes, de hydratatie, maar ook onzuiverheden en pigmentvlekjes van kleur. De straling van dit licht is echter niet schadelijk.

Hoe gaat de huidscan in z’n werk?

Allereerst vragen wij u naar uw dagelijkse beauty ritueel. Vervolgens scannen wij uw huid met de huidscanner en maakt de huidscanner 6 foto’s. U kunt tijdens de scan meekijken in de spiegel aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat niet alleen wij, maar ook u de daadwerkelijke huidconditie kunt zien. Vervolgens gaan wij samen de foto’s bespreken en kunnen wij aan de hand van deze informatie u een passend en persoonlijk advies geven dat perfect aansluit bij uw wensen en uw huidtype.

De voordelen van de huidscan

  1. Maakt het onzichtbare zichtbaar voor u en voor ons;
  2. Een behandeling kan door de uitgebreide analyse van de huidscan beter worden afgestemd op de conditie van uw huid;
  3. Wij kunnen u nóg beter adviseren over de juiste producten en behandeling voor uw huid;
  4. U kunt zelf meekijken gedurende de huidscan.

Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid? Kom dan geheel vrijblijvend voor een gratis  en deskundige huidanalyse naar Schoonheidssalon Hemels Didam!