Single Blog Title

This is a single blog caption
27
nov

Light up the Night

In 1976 ontwierp Mr. A. Gatti een aantal kleine beauty kitjes voor zijn dochter omdat zij allergieën van de op dat moment verkrijgbare make-up producten kreeg.
Hij noemde haar altijd liefkozend Pupa.

Pupa betekend letterlijk poppetje of klein meisje.

Pupa make-up is oorspronkelijk gestart als een merk voor tieners, maar al snel stapte het de markt binnen voor alle leeftijden. Alle vrouwen willen een innovatief en betrouwbaar merk die er fris, uniek en origineel uitziet.

Make-up van Pupa wordt gekenmerkt door een vleugje glamour dat, net als in de mode wereld, zichzelf steeds vernieuwt. Ieder seizoen is er nieuwe look die met de seizoenen en trends mee gaat.

 

“Light up the Night” is de prachtige kerstlook van 2017
een fonkelende make-up voor de feestdagen.

Geïnspireerd op de seventies stijl van een beroemde nachtclub in New York (Studio 54)
Verleidelijke glitters, glimmers en texturen die je mee terug nemen naar de ‘Glam’ van de jaren zeventig.

Voor de ogen vind je in de collectie twee tinten Made to Last Eyeshadow die perfect matchen met de Luminous Base&Glitter.
Made to Last Eyeshadow brengt makkelijk aan door de stick vorm, vlekt niet en is waterproof dus blijft perfect zitten.

De de 3 tinten van de  Lumineus Base&Glitter bevatten 2 texturen, die samen of apart gebruikt kunnen worden. De Base is een crèmige textuur die voor een subtiele look alleen gebruikt kan worden, voor een beetje glans gebruik je alleen de glitter. Samen vormen de Luminous Base en Glitter een ultieme feestlook.

Voor een intense en lang houdbare look adviseren wij
om de Made to Last eyeshadow te gebruiken als basis voor de oog make-up.

Je lippen laat je stralen met de Volume Enhancing lipstick, deze is verkrijgbaar in 2 intense kleuren. Dankzij Volufiline, een speciaal stofje, vergroot je je lipvolume op een subtiele manier. De subtiele glans maakt van je lippen prachtige blikvangers.

Om je look compleet te maken mag de Glitter Nailpolish, in haar schitterende flesje, niet ontbreken. De transparante nagellak bevat een rijke mix aan gouden of paarse pailletten voor een prachtig glinsterend effect.

Meer weten over Pupa en het prachtige assortiment van Pupa?
Kom gerust langs in ons dermacenter bij apotheek Didam.

 

Uw reactie