Simone Wopereis

Schoonheidsspecialist/Medisch pedicure
0315 - 22 70 76

Schoonheidsspecialist Simone Wopereis

In 2014 ben ik, Simone Wopereis, samen met mijn collega Maaike,Schoonheidssalon Hemels Didam gestart bij de apotheek te Didam. Het doel van Schoonheidssalon Hemels Didam is klanten van hun klachten afhelpen of de klanten een ontspannen moment geven waar ze zo hard aan toe kunnen zijn.

Na het behalen van mijn diploma schoonheidsverzorging in 2004, ben ik gestart met het werken in de schoonheidsbranche. Sindsdien heb ik ook de diploma’s van pedicure, medisch pedicure en permanente make-up behaald. Om behandelingen en productadviezen aan te passen aan wensen en doelen ben ik uitgebreid getraind om de behandelprotocollen van SkinCeuticals aan te passen naar de huidtype en behoefte van de huid op dat moment.

Daarnaast volg ik nog regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche. Verder vind ik het belangrijk dat de klant tevreden onze schoonheidssalon, Schoonheidssalon Hemels Didam, verlaat. Dit kan zijn door de klanten te voorzien van een goede behandeling op maat of door de klanten te voorzien van een passend en goed advies.

 

Opleidingen

Medisch Pedicure

SkinCeuticals expert

Schoonheidsspecialist