SkinCeuticals

Van Mooi Naar Hemels

Omschrijving

 

In onze Schoonheidssalon Hemels Didam werken wij met het merk SkinCeuticals. De missie van SkinCeuticals is de gezondheid van de huid te helpen verbeteren. Met dit doel als leidraad, doet SkinCeuticals één simpele belofte – Wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

Jarenlang onderzoek naar huidkanker is essentieel geweest in de doorbraken op het gebied van antioxidanten. De sterke formules van SkinCeuticals zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen.

De oorsprong van SkinCeuticals ligt in de USA. SkinCeuticals werd opgericht in 1997 door de Amerikaanse dermatoloog en wetenschapper Dr. Sheldon Pinnell. Met meer dan 30 jaar onderzoek, is SkinCeuticals nog altijd toegewijd aan de formulering van en studies naar topicale antioxidanten. Daarmee is de basis gelegd voor de hedendaagse kennis over vitamine C om te huid te beschermen tegen oxidatieve schade.
Naast de befaamde antioxidanten biedt SkinCeuticals een volledig product assortiment waarbij er een oplossing is te vinden voor ieder huidtype en ieder huidprobleem. Wetenschappelijk bewijs van effectiviteit staat hierin nog altijd centraal.

Inmiddels wordt SkinCeuticals wereldwijd geadviseerd door dermatologen, cosmetisch artsen en huidexperts. De geavanceerde SkinCeuticals producten kunnen worden ingezet voor, tijdens en na een behandeling en zijn ontwikkeld om iedere dag tekenen van huidveroudering te corrigeren, huidgezondheid te beschermen en toekomstige huidschade te voorkomen.Om resultaten te ondersteunen en te behouden bieden wij in onze schoonheidssalon Hemels Didam professionele behandelingen en geavanceerde dagelijkse verzorging om de huidgezondheid te verbeteren, ongeacht uw huidtype.

SkinCeuticals staat voor

  • Medisch, ontwikkeld door- en voor huidprofessionals;
  • Professioneel, verbeteren van de gezondheid van de huid;
  • Premium, geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.